Vakantiehuisje Aanwas op Schiermonnikoog

Begaande grond
woonkamer met schuifpui en openkeuken, douche toilet. Achterkamer die ook gebruikt kan worden als 'thuiswerkruimte'  sommige gasten doen er zelfs meditaie / yoga ;-)

Boven

de slaapzolder een 2-persoonsbed 140x210 cm Auping Matras

Buiten

Een groot terras op het zuiden en westen met diverse tuinmeubelen incl. kussens en een grote parasol. Besloten vogelrijke tuin, rondom groen en veel bloeiende planten. Aanwas ligt aan een uitermate rustige streek.

Voorzieningen

Koffiezetapparaat, Espressopercolator - compleet bestek en servies - wasmachine - centrale verwarming - TV en DVD, Radio met Bluetooth, wifi met wachtwoord - tuinmeubilair incl. kussens. Twee dames fietsen staan bij Aanwas en hebben elk 3 versnellingen. Die kunt u huren, geef dit aan bij uw reservering.

Overige informatie
Wij rekenen een relatief laag tarief voor het gebruik van alle bed,- bad,- en keukenlinnen en eindschoonmaak. Huurperiode is excl. toeristenbelasting. De wisseldagen zijn op maandag en vrijdag. In het Hoogseizoen wisseld u op Zaterdag i v m de drukte op vrijdag.

U kunt vanaf 13:30 in Aanwas terecht op de dag dat u aankomt en dient voor 10:00 het huisje te verlaten op uw vertrekdag.

Bekijk beschikbaarheid